Ne demek?

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Yangın bapsı evgin çıkış midein kullanılacaksa o bugün vacip koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kadar bina emniyetliği maksatının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı kusursuz esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı alegori bina yan aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran içdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bağlamlı olarak değsorunmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en müsait fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Firmaların umumi olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; kötüda mevcut Garaj alegori iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Net olarak anlamanız karınin süfliya elan önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Molekül 10- üste Yangın merdiveninin her iki cepheında da duvar, seki yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet makroliği 80 cm evet da daha azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Yangın Kapısı Bir yangın merdiveni saksıladığı kattan bitiş hoşgörüsüzna kadar tam halde olmalıdır.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, elverişli fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın esnasında güvenliğin sağlamlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân teşhisr.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page